Evelien
Harberink

Evelien


Harberink

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken!’

Dag! Ik ben Evelien Harberink. Naast het runnen van Theaterzaken met mijn collega Magda, ben ik regelmatig dagvoorzitter, presentatrice, doe ik werk als trainingsacteur in diverse settings en ik werk als coördinator van het Cultuurmenu in Enschede. Ik speelde destijds in van Jonge Leu en Oale groond, de Twentse kijkcijferhit en sindsdien ben ik af en toe nog op t.v. te zien. Op deze pagina krijg je een beeld van waar ik me mee bezig houd.

presentatrice en dagvoorzitter

Dagvoorzitten en presenteren is een vak en dat moet je liggen. Ik doe het enorm graag. Op het podium voel ik me als een vis in het water. Mijn stijl is energiek en nuchter tegelijkertijd. Ik ben praktisch ingesteld, scherp en humoristisch. Denk graag vooraf mee over het programma en ik kom altijd goed voorbereid voor de dag.

commercials

Zo nu en dan te zien in tv commercials. De meeste recente is voor 'Johma uut Losser' 2018. Ik sta ingeschreven bij div castingbureaus; Kemna Casting, Groen Casting en Sjouercasting.

van jonge leu ....

Vier seizoenen speelde ik de rol van Patricia Wildspieker in de populaire Twentse regiosoap van Jonge Leu en Oale groond. Nog altijd een spraakmakende serie over ons mooie Twente.

t.v. presentatrice

Voor TV Oost presenteerde ik 8 afleveringen van de serie Lang zult u wonen. Een serie over langer thuis blijven wonen voor ouderen.

cultuurmenu

Sind september 2017 werk ik voor Concordia als coördinator van het Cultuurmenu, cultuuraanbod voor het basisonderwijs. Iets heel anders dan al het andere werk. Iets meer achter de schermen, ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan meer kunst en cultuur in de klas.

meewerkend boerin

Mijn partner Jelle is in 2015 begonnen met het fokken van Lakenvelderrunderen. Sindsdien help ik mee op onze boerenbedrijf 'Koeien van Jelle'. Websitelink in de foto.