filmpjes op maat

‘Herkenbare beelden en ontwapende ontboezemingen’

Theaterzaken maakt unieke filmpjes voor verschillende doeleinden. Zo maken we filmpjes als beeldmateriaal voor trainingen, als aanjager van discussies, als onderdeel van een campagne, of het in beeld brengen van genomineerden. Maar ook een filmpje als ludiek cadeau en alternatief voor "saaie toespraken" bij het afscheid van een speciaal persoon blijkt in de praktijk zeer succesvol.

Wij gaan met een cameraploeg op zoek naar herkenbare beelden, ontwapenende ontboezemingen en verrassende uitspraken. Door middel van interviews spontaan of gepland, ontmoetingen op de werkvloer, op straat, of in de privéomgeving.

Een ander optie is om een script op maat te schrijven over een specifiek onderwerp, met humor of meer realistisch en serieus.
Hoe dan ook, voor elke versie geldt dat het in een vlotte montage wordt samengebracht tot een aansprekende film. En deze komen we, als dat van pas komt, live presenteren.

Vanzelfsprekend worden de films op maat gemaakt. In een voorgesprek wordt het doel en de uitwerking goed besproken.

afscheidsfilmpje

Met de medewerkers van Urenco Almelo hebben wij voor hun vertrekkend directeur Huub Rakhorst een 'uitzwaaifilmpje' gemaakt. Op de bijbehorende afscheidsreceptie kwamen wij als dames van de Commissie van Toezicht onverwachts binnen om hem dit cadeau te overhandigen. Hierboven een compilatie .

filmpje op evenement

In het kader van Vier het Vakmanschap werd op het gelijknamige event in het Muziekcentrum te Enschede dit filmpje getoond. In opdracht van ROC van Twente ism Patrick Drijver AV.

promotiefilmpje

In opdracht van Overleg Kleine Theaters Overijssel (OKTO) maakten wij dit promotie-filmpje.

informatief filmpje

Brandweer Regio Twente vroeg ons om mee te denken over een theatrale invulling van hun brandpreventieweken voor thuiswonende senioren. Wij kwamen met een informatieve theatershow met de titel: "Brandende Zaken". Het werd een programma met sketches, filmpjes, interviews en een quiz. Dit was één van de filmpjes die we gebruikten in het programma.

filmpje voor in de training

In opdracht van de AOB (Algemene Onderwijsbond) hebben wij informatieve filmpjes met humor gemaakt voor trainingen die zij geven aan leden van Medezeggenschapsraden in het primair-en voortgezet onderwijs.

filmpje voor in een traject

Rabobank Tubbergen was in 2016 bezig met een intern traject over klantgerichtheid. Wij zorgden op de bijbehorende personeelsbijeenkomst voor discussie en interactie en maakten als inleiding een filmpje met willekeurige Rabobank klanten. Hierboven een paar fragmenten.