dagvoorzitterschap

‘Op charmante en lichtvoetige wijze geven we mensen het woord.’

Als ervaren podiumprofessionals vervullen we graag de rol van dagvoorzitter. Dit kan als duo of door één van ons.
We zijn goede luisteraars, stellen prikkelende vragen en we zijn, als het nodig is, ad rem en gevat. Op charmante en lichtvoetige wijze geven we mensen het woord of ontnemen het. We maken een mooi geheel van uw bijeenkomst, met een kop en een staart en een goede verbinding tussen sprekers en publiek.

Wij als dagvoorzitter is meer dan een persoon die tijdstechnisch en huishoudelijk de boel in goede banen leidt. Naast deze niet onbelangrijke taak, hebben wij oog voor de energie en dynamiek.
We zijn goed in staat om ter plekke aan te voelen wat er nodig is, schakelen snel en passen onze toon en bijdrage aan. Ons improvisatievermogen komt daarbij goed van pas.
Ook kunnen we met onze frisse kijk, humoristisch en relativerend zijn, wat op veel bijeenkomsten een welkome afwisseling is.
Met ons als dagvoorzitter krijgt de bijeenkomst kleur, letterlijk en figuurlijk, de sfeer is prettig en er is nuttige interactie tussen de sprekers en publiek.

In de voorbereidende fase denken we graag, in welk stadium dan ook, met u mee over opbouw en eventueel inhoud van uw bijeenkomst. In de loop der jaren hebben we een scala aan werkvormen en sprekers leren kennen, die voor u misschien heel goed van pas komen. Het is in ons beider belang dat het een onvergetelijke, professioneel en goed verzorgde bijeenkomst wordt.

Wij hebben oog voor de energie en dynamiek van de bijeenkomst.